O proizvodima
Sa našeg bloga
Šta je važno da znamo o sušenoj hrani
- 7. novembra 2021.
- 0
Konvektivno sušenje ili dehidratacija je jednostavan metod konzerviranja hrane koje uklanja vlagu i onemogućava rast mikroorganizama kao sto su gljive, kvasci, buđi ili bakterije. Dehidratacija odnosno sušenje hrane uklanja vodu,...
Saznaj višeZašto sušimo hranu?
- 7. novembra 2021.
- 0
Voda u plodovima, od koje zavisi njihova sočnost, je ne samo nepotrebna nego i štetna. Sušenje omogućava da se ogromne količine plodova voća podložnih brzom kvarenju spasu od propadanja i...
Saznaj višeKada je počela zainteresovanost za sušenu hranu?
- 6. novembra 2021.
- 0
Osušena hrana postala je jedan od glavnih izvora hrane u američkoj dijeti, tokom prvog svetskog rata kada se Amerika aktivno uključla u rat 1917. šaljući trupe i snabdevajući Evropu sušenom...
Saznaj više5 za zdravlje – novi tim, novi početak
- 17. avgusta 2021.
- 0
Dragi naši pratioci, ovim putem želimo da vas upoznamo sa članovima našeg tima. Mi smo tim koji radi na promociji zdravog načina života. Jelena Popović: Bavim se organskim uzgojem i...
Saznaj višeUtisci sa sajma organske hrane u Nirnbеrgu
- 10. maja 2020.
- 0
Ohrabruje me činjenica da u svetu postoji velika zainteresovanost za organskom hranom. Posećenost je bila izuzetno velika, a izlagači su opremili svoje štandove raznovrsnom i kvalitetnom hranom.
Saznaj više