Free Shipping
With €50 or more orders
Free Refund
100% Refund Within 3 days
Support 24.7
Call us anytime you want
BEST SELLERS
NEW ARRIVALS
HOT DEAL
FEATURED
SPECIAL
FROM THE BLOG
Anketa o informisanosti ljudi o organskoj poljoprivredi i proizvodnji
Anketa je tehnika prikupljanja podataka i obaveštenja koji se primenjuje u društvenim naukama. Sprovodi se tako što veći broj ispitanika (koji čine uzorak) odgovara na pitanja u vezi sa nekim strogo određenim problemom ili pojavom. Što će reći, anketa je naziv za skup postupaka pomoću kojih se pobuđuju, prikupljaju i analiziraju...
Šta je važno da znamo o sušenoj hrani
Konvektivno sušenje ili dehidratacija je jednostavan metod konzerviranja hrane koje uklanja vlagu i onemogućava rast mikroorganizama kao sto su gljive, kvasci, buđi ili bakterije. Dehidratacija odnosno sušenje hrane uklanja vodu, koncentriše prirodan miris, šećere i aromu Sveže namirnice biljnog porekla sastoje se od gotovo 80 do 90% vode, a bakterije...
Zašto sušimo hranu?
Voda u plodovima, od koje zavisi njihova sočnost, je ne samo nepotrebna nego i štetna. Sušenje omogućava da se ogromne količine plodova voća podložnih brzom kvarenju spasu od propadanja i iskoriste za ishranu. Osušeno voće je, ako se za sušenje upotrebi dobra sirovina, veoma ukusno i usled sadržine velikih količina...
Kada je počela zainteresovanost za sušenu hranu?
Osušena hrana postala je jedan od glavnih izvora hrane u američkoj dijeti, tokom prvog svetskog rata kada se Amerika aktivno uključla u rat 1917. šaljući trupe i snabdevajući Evropu sušenom hranom. Sa trupama je u kontinuitetu slala i sušenu hranu koja je bila velike nutrititivne vrednosti. Iz tog vremena postoji...
5 za zdravlje – novi tim, novi početak
Dragi naši pratioci, ovim putem želimo da vas upoznamo sa članovima našeg tima. Mi smo tim koji radi na promociji zdravog načina života. Jelena Popović: Bavim se organskim uzgojem i prirodnom kozmetikom. Osnivač sam tima 5 za zdravlje. Cilj mi je da zajedno sa svojim timom inspirišem i motivišem mlade...