Anketa o informisanosti ljudi o organskoj poljoprivredi i proizvodnji
- 6. aprila 2023.
- 0
Anketa je tehnika prikupljanja podataka i obaveštenja koji se primenjuje u društvenim naukama. Sprovodi se...
Saznaj višeŠta je važno da znamo o sušenoj hrani
- 7. novembra 2021.
- 0
Konvektivno sušenje ili dehidratacija je jednostavan metod konzerviranja hrane koje uklanja vlagu i onemogućava rast...
Saznaj višeZašto sušimo hranu?
- 7. novembra 2021.
- 0
Voda u plodovima, od koje zavisi njihova sočnost, je ne samo nepotrebna nego i štetna....
Saznaj višeKada je počela zainteresovanost za sušenu hranu?
- 6. novembra 2021.
- 0
Osušena hrana postala je jedan od glavnih izvora hrane u američkoj dijeti, tokom prvog svetskog...
Saznaj više5 za zdravlje – novi tim, novi početak
- 17. avgusta 2021.
- 0
Dragi naši pratioci, ovim putem želimo da vas upoznamo sa članovima našeg tima. Mi smo...
Saznaj višeO održanom panelu „Profesija budućnosti- Organska poljoprivreda“
- 18. aprila 2023.
- 0
TEME Organska proizvodnja - mogućnosti, stanje i perspektive u Srbiji; Principi i prednosti organske proizvodnje...
Saznaj višeNaš tim, 5 za zdravlje je dobio pojačanje
- 23. oktobra 2021.
- 0
I ovim putem želimo da vam je predstavimo. Isidora JankovićMagistar farmacije-medicinski biohemičar i nutricionista. •...
Saznaj višeMacerat od lavande- recept
- 23. oktobra 2021.
- 0
Macerat od lavande - RECEPT Za macerat od lavande potrebno je: -cvet-list lavande -hladno ceđeno...
Saznaj višeNaša omiljena ovsena kaša sa organskim voćnim miksom
- 20. maja 2020.
- 0
Porcija za jednu osobu Sastojci: 100g ovsenih pahuljica2dl vode100g organskog voćnog miksa ( jagoda, malina,...
Saznaj višeJabuka na dan
- 17. maja 2020.
- 1
U nedostatku vremena ili navike da jedemo jabuku dnevno, a mi ih imamo u izobilju,...
Saznaj višeUtisci sa sajma organske hrane u Nirnbеrgu
- 10. maja 2020.
- 0
Ohrabruje me činjenica da u svetu postoji velika zainteresovanost za organskom hranom. Posećenost je bila...
Saznaj više