Anketa o informisanosti ljudi o organskoj poljoprivredi i proizvodnji

  • 6. aprila 2023.
  • 0

Anketa je tehnika prikupljanja podataka i obaveštenja koji se primenjuje u društvenim naukama. Sprovodi se...

Saznaj više

Šta je važno da znamo o sušenoj hrani

  • 7. novembra 2021.
  • 0

Konvektivno sušenje ili dehidratacija je jednostavan metod konzerviranja hrane koje uklanja vlagu i onemogućava rast...

Saznaj više

Zašto sušimo hranu?

  • 7. novembra 2021.
  • 0

Voda u plodovima, od koje zavisi njihova sočnost, je ne samo nepotrebna nego i štetna....

Saznaj više

Kada je počela zainteresovanost za sušenu hranu?

  • 6. novembra 2021.
  • 0

Osušena hrana postala je jedan od glavnih izvora hrane u američkoj dijeti, tokom prvog svetskog...

Saznaj više

5 za zdravlje – novi tim, novi početak

  • 17. avgusta 2021.
  • 0

Dragi naši pratioci, ovim putem želimo da vas upoznamo sa članovima našeg tima. Mi smo...

Saznaj više

O održanom panelu „Profesija budućnosti- Organska poljoprivreda“

  • 18. aprila 2023.
  • 0

TEME Organska proizvodnja - mogućnosti, stanje i perspektive u Srbiji; Principi i prednosti organske proizvodnje...

Saznaj više

Naš tim, 5 za zdravlje je dobio pojačanje

  • 23. oktobra 2021.
  • 0

I ovim putem želimo da vam je predstavimo. Isidora JankovićMagistar farmacije-medicinski biohemičar i nutricionista. •...

Saznaj više

Macerat od lavande- recept

  • 23. oktobra 2021.
  • 0

Macerat od lavande - RECEPT Za macerat od lavande potrebno je: -cvet-list lavande -hladno ceđeno...

Saznaj više

Naša omiljena ovsena kaša sa organskim voćnim miksom

  • 20. maja 2020.
  • 0

Porcija za jednu osobu Sastojci: 100g ovsenih pahuljica2dl vode100g organskog voćnog miksa ( jagoda, malina,...

Saznaj više

Jabuka na dan

  • 17. maja 2020.
  • 1

U nedostatku vremena ili navike da jedemo jabuku dnevno, a mi ih imamo u izobilju,...

Saznaj više

Utisci sa sajma organske hrane u Nirnbеrgu

  • 10. maja 2020.
  • 0

Ohrabruje me činjenica da u svetu postoji velika zainteresovanost za organskom hranom. Posećenost je bila...

Saznaj više