5 za zdravlje – novi tim, novi početak

  • Blog, Vesti
  • 17. avgusta 2021.
  • 0

Dragi naši pratioci, ovim putem želimo da vas upoznamo sa članovima našeg tima. Mi smo tim koji radi na promociji zdravog načina života.

Jelena Popović: Bavim se organskim uzgojem i prirodnom kozmetikom. Osnivač sam tima 5 za zdravlje. Cilj mi je da zajedno sa svojim timom inspirišem i motivišem mlade da pokrenu svoje ideje i da se ne plaše u toj realizaciji. A isto tako i da podelim svoje znanje sa drugima, da zajedno rastemo, učimo, družimo se…

• Ana Dolovac: U želji da unapredim proizvodnju na sopstvenim imanju a proširim znanje zavrsila sam poljoprivredni fakultet  smer organska poljoprivreda. Tokom studija a i nakon završetka prosla sam kroz brojne obuke i stekla sertifikate. Moja zelja u ovom timu je da podelim svoja iskustva sa drugima u oblasti organske proizvodnje i prerade.

• Maja Miloradov: Zavrsila sam Poljoprivredni fakultet, smer agroekonomija. Ovde sam jer volim prirodu i zelim da zajedno učimo kako da koristimo a ujedno i sačuvamo sve ono što nam ona nesebično daje.

• Kristina Vinković: Studiram farmaciju. Volim prirodu, lekovito bilje i sve čari prirode. Uvek sam volela da pravim kozmetičke preparate, da eksperimentišem i isprobavam nešto novo. Prirodna kozmetika je mesto gde se naše zamisli mogu ostvariti i gde možemo videti svet na drugačiji način od onog što nam se servira. Želim da inspirišem druge da izađu iz svoje komforne zone i da daju šansu prirodi.

• Borjanka Bogdanović: Studiram francuski jezik i književnost. Oduvek me je privlačila priroda i njeno umirujuće dejstvo na čoveka. Želim da sa svojim timom pružim priliku ljudima da nauče više o njoj, kao i da izraze svoju kreativnost kroz razne radionice. Zdravlje podrazumeva brigu o 3 aspekta – o telu, umu i duši. Jedan od boljih načina da se osećate sjajno je kroz kreativne hobije ili kroz povezivanje sa prirodom

Podeli:

Naša omiljena ovsena kaša sa organskim voćnim miksom

Macerat od lavande- recept

Budite prvi koji će da komentariše “5 za zdravlje – novi tim, novi početak”

(will not be shared)